PostHeaderIcon Magyar Épületgépészek Napja 2017

 Az esemény címe: 
 Magyar Épületgépészek Napja 2017

 Az esemény műfaja:
 konferencia, kiállítás, könyvbemutató, bál

Tudományterület:
Műszaki tudományok

A rendezvény időpontja: 
2017. 11. 30.-2017.12.01.

A rendezvény helyszíne:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Szervező intézmény(ek):
BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tsz., Magyar Mérnöki Kamara BPMK.,Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, Magyar Épületgépészek Szövetsége

Kapcsolattartó:
Dr. Herczeg Levente, herczeg@epget.bme.hu, 30 202 2697

Az esemény honlapja:
http://www.talalkozzunk.hu/

Szinopszis:
Az idén XXII. alkalommal rendezzük meg a Magyar Épületgépészek Napját, az évet lezáró nagy szakmai találkozónkat, a MÉN 2017 rendezvényt. Mindig fontos szempont volt a hagyományok tisztelete, és egyúttal a folyamatos megújulás. Jelentős változás volt a rendezvény életében, amikor 2007-ben beköltözött a BME-re.
A két napos rendezvény időpontja: 2017. november 30. - december 1. A rendezvény helyszínei: BME K, D és R épületek, a kapcsolódó laboratóriumokkal és szabad területekkel. Az első nap az oktatás napja, több szekcióval: diplomaterv előadások, tervpályázati előadások, nemzetközi PhD előadások, valamint cégek szakmai előadásai.
A második nap szakmai előadásainak fő témája: a komfort tervezhetősége, a differenciált komfort megvalósítása. A szakmai igényességet szolgálja, hogy a szakmai nap programja az akkreditált MMK mérnöktovábbképzés része. Konferenciánk mottója: Az épületkomfort újraértelmezése.

A rendezvény programterve:
A kétnapos rendezvény több programelemet tartalmaz. Megtekinthető a honlapon: www.talalkozzunk.hu