PostHeaderIcon Országos Magyar Épületgépész Napok, Műegyetemi rendezvények

A rendezvény címe: 
Országos Magyar Épületgépész Napok, Műegyetemi rendezvények

Az esemény típusa:
Oktatás Napja, PhD nemzetközi szekció, BPMK szakmai továbbképzés,
Épületgépész Szakmai Kiállítás

Tudományterület:
Épületgépészet

A rendezvény időpontja: 
2018. november 29-30.

A rendezvény helyszíne:
BME „E” épület, „D” épület, „R” épület

Szervező intézmény(ek):
BME ÉPGET Tanszék, Budapesti és Pestmegyei Mérnöki Kamara

Kapcsolattartó:
Dr. Herczeg Levente, herczeg@epget.bme.hu, + 36 30 202 2697

Az rendezvény honlapjának elérhetősége:
www.talalkozzunk-muegyetem.hu


Szinopszis:
A Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődik. Igaz, a huszonkét év alatt is folyamatos változásokon ment át a rendezvénysorozat, 

Idén még szélesebb szakmai összefogással, országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá alakul, megtartva a megszokott magas szintű szakmai és szórakoztató programjait. Ez a rendezvénysorozat az Országos Magyar Épületgépész Napok!

Műegyetemi rendezvények: 2018. november 29-30.
Mottónk: A múlt és a jövő találkozása
Az első nap, 2018. november 29., csütörtök az oktatás napja, több szekcióval: diplomaterv előadások, tervpályázati előadások, nemzetközi PhD előadások, BPMK konferencia.
A második napon, 2018. november 30., pénteken a „E” épületben szakmai kiállítás, BPMK konferencia, valamint a kísérő szakmai rendezvények további érdekes témákat kínálnak, mint a levegő-víz hőszivattyúk kivitelezői, tervezői ankét, gáz felhasználó berendezések létesítése – jogszabályi változások, passzív tűzvédelem, magánépítkezők fóruma.
A szakmaiságot és az igényességet szolgálja, hogy úgy a csütörtöki, mint a pénteki konferencia programja BPMK szakmai továbbképzés része. Az előadások fő témája: A geotermikus energia felhasználás kérdései, az atomenergia helye és szerepe az energiaellátásban.

 

 

Tudomány Ünnepe 2018