PostHeaderIcon V. Magyar Jövő Internet Konferencia – okos város a célkeresztben

A rendezvény címe:
V. Magyar Jövő Internet Konferencia – okos város a célkeresztben

Az esemény típusa:
konferencia

Tudományterület:
informatika

A rendezvény időpontja: 
2018. november 28.

A rendezvény helyszíne:
BME Központi épület díszterem

Szervező intézmény(ek):
BME és HTE

Kapcsolattartó:
Sallai Gyula, sallai@tmit.bme.hu

Az rendezvény honlapjának elérhetősége:
http://www.hte.hu/esemenyek/-/esemeny/1/4576019/5--magyar-jovo-internet-konferencia-okos-varos-a-celkeresztben


Szinopszis:
Az 5. Magyar Jövő Internet Konferencia (MJIK 2018) az előző konferenciákhoz (MJIK 2014, 2015, 2016 és 2017) hasonlóan a jövő internetének hazai szakmai fóruma, amely az internet trendekről, a feltáruló lehetőségekről és az elért eredményekről kíván átfogó képet adni, célkeresztjébe ebben az évben is a kibontakozó internet ökoszisztéma meghatározó elemét, a Smart City/Okos Város témáját helyezve.

A konferenciára a Tudomány hónapja keretében kerül sor. Az esemény főrendezője a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), társrendezői, a Jövő Internet Nemzeti Technológiai Platform (FI NTP), a Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ (FIRCC), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) és a SmartPolis projekt. A konferencia szakmai szervezésében részt vesz a BME és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködése keretében működő Okos város – okos közigazgatás kutatóműhely.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a rendezvényre szeptember 28-tól a HTE honlapján, www.hte.hu/mjik2018 lehet jelentkezni.
 

 

Tudomány Ünnepe 2018